• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Alla barnhjärtans konsert

Alla hjärtans dag, den 14 februari 2008, står barnens hjärtan i centrum. Hjärt-Lungfonden ger på Palladium en konsert med kända artister, nyskriven musik och inblickar i hjärtebarnens värld.

Varje år föds tusen barn med hjärtfel. För andra året i rad satsar Hjärt-Lungfonden på februari som Alla barnhjärtans månad och samlar in pengar till forskning kring barns hjärtsjukdomar. Extra fokus blir det på Alla hjärtans dag den 14 februari. Då hålls en hjärtkonsert med en rad kända artister på Palladium i Malmö.

Medverkande:
Eagle-Eye Cherry
Frida Öhrn
Svante Thuresson
Lena Frisk
Pernilla Andersson

Presentatör: Ola Lindholm
Band: Ulf Turesson, Niklas Fransson, Mats Ingvarsson, Måns Block

Tanken med konserterna är att uppmärksamma de hjärtsjuka barnen och det stora behovet av pengar till hjärtforskningen. Det blir ett på många sätt allvarligt budskap blandat med musik och starka känslor under en dag då hjärtat verkligen står i centrum, säger Staffan Josephson, generalsekreterare på Hjärt-Lungfonden.

Hjärt-Lungfonden räknar med att under Alla barnhjärtans månad i februari samla in tio miljoner kronor till forskning som ska hjälpa barn med hjärtsjukdom. Målet är att rädda fler nyfödda till livet med förbättrad och tidig diagnostik. Målet är också att öka livskvaliteten för dem som överlever, bland annat genom bättre operationsmetoder och behandling.

Du kan läsa mer om Hjärt-Lungfonden på www.hjart-lungfonden.se

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.