• Speltid: 40 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.dansstationen.nu

AAA - Claire Parsons och Dansstationens Turnékompani - Sportlovsföreställning!

AAA är en lekfull expedition, en resa genom ett målat landskap. Nyfikna och vetgiriga utforskar de tre figurerna A, A och A sin omgivning och skapar världar längst vägen. Vilka är de tre A:na egentligen och har de ett uppdrag? Eller kanske flera?

Dansstationens Turnékompani och Claire Parsons bjuder in publiken att tillsammans med A, A och A undersöka var vi befinner oss och vilka vi är, i en underfundig och fantasieggande föreställning.

Kort om koreografen
Claire Parsons skapar innovativ, högkvalitativ scenkonst med fokus på barn och unga. Med finurlighet och elegans skapar hon lustfyllda rörelser och fantasifulla iakttagelser av livet i föreställningar som skapar angelägna berättelser för publik världen över. På Dansstationens scen har vi bl.a. visat hennes föreställningar “Marmelad” och “And then…Och sen”. Augusti 2018 fick Claire Parsons motta Stockholms stads Cullbergpris.

Från 5 år
Längd: 40 min

MEDVERKANDE
Koreografi: Claire Parsons
Dans: Andrea Deres, Pierre Enaux, Alexandra Göransson
Scenografi & Kostym: Anna Nyberg
Musik och ljudbild: Mikael Svanevik
Ljusdesign: Uli Ruchlinski / ImUlTo
Mask: Sandra Haraldsen
Konstruktion och föreställningsteknik: Filip Vilhelmsson och Tanya Johansson
Produktion: Claire Parsons CO & Dansstationens Turnékompani
Foto: Bodil Johansson

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.