Tlön ”Human Life Center – learning through love making”

Experimentellt kunskapssökande möter scenkonst

Malmös mest magiska klubbkollektiv öppnar skola med plats för dansade föreläsningar, doftande resonemang och helt nya kunskaper.

Välkommen in till ett konstnärligt laboratorium där experter, autodidakter och yrkesutövare tillsammans med besökare experimenterar fram helt nya ramar för lärande och vetande. Tlön har sökt upp och samlat människor som bokstavligt talat tar kunskapen i sina egna händer - allt från kockar och sexologer till skulptörer och ljuddesigners. Tillsammans med besökarna skapar de ett tillfälligt alternativ till konventionell vetenskap och forskning och försöker besvara vad som gått fel i vår tanke om utbildning. För vad räknas egentligen som utbildning och forskning, och vem får bedriva den?

Som besökare är du medskapare av detta experiment, denna tillfälliga värld, och bjuds in att delta i workshops, samtal, föreläsningar och klubbnätter. Med teatern som plats för kunskapsproduktion frågar vi oss: vad skulle kunna göras annorlunda, om än bara för en kväll?

Tlön (SE) skapar interaktiva installationer där uppdelningarna mellan publik-konstnär och verklighet-lek luckras upp. De konstruerar miljöer med nya spelregler genom scenografi, ljudlandskap och aktiv vägledning där deltagare får möjlighet att uppleva alternativa former av interaktion.

Av och med: Ina Sandbacka, Tom Oliver Jacobson, Adrian Kautsky, Amanda Lebert | Med stöd av: Malmö Stad

 • Plats : Inkonst, Bergsgatan 29, Malmö
  Datum : fredag 9 mars
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 160 kr
  • Student/Medlem: 110 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.