• Kategori:
  • Hemsida: http://www.blabaten.com

The Tintype Trio with Mimi Terris

Amerikanerna Jake Sanders [Chicago] och Jared Engel [NYC] har delat scen på många av världens klubbar med inriktning på historisk jazz. Sanders och Engel spelar gamla sånger med en intensiv närvaro, många som enbart spridits på gamla stenkakor och bandinspelningar och aldrig noterats. Tillsammans med pianisten Dalton Ridenhour (NYC) är dom nu ute på en europaturné.

Malmösångerskan Mimi Terris blev hänförd av musikernas ömma och detaljerade tolkningar av sångerna som förde henne tillbaka till en tid hon alltid velat besöka.

Det är med glädje som vi för andra året i rad har möjligheten att återse dessa fantastiska musiker i Blå Båtens salong. De specialiserar sig på sällan framförda versioner av gitarrnummer från jazzens födelse, inspirerade av gitarristerna Nick Lucas och Eddie Lang. Den här spelningen kan börja med en romantisk italiensk vals, sedan följas av en jug-band-blues, och därefter en klassiker av Louis Armstrong and His Hot Fives.

Välkomna till en dimmig klubb på kajen i förbudstidens New York, en smältdegel där människor möts och får en paus från dagens slit.

/ Mimi Terris, Jake Sanders och Jared Engel

Picknickföreställning. Tag själva med vad ni vill dricka. Öl, vin, mat och allt ni är sugna på är välkommet.
Båten öppnar kl.19.00 för picknick

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.