Malin Wättring Magnus Bergström Peter Danemo
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.jazzimalmo.com

Staffan Svensson, Malin Wättring, Magnus Bergström och Peter Danemo

En ny spännande grupp med välmeriterade jazzmusiker som för att få en så öppen klang som möjligt i musiken bestämde sig för att inte ha något ackordinstrument med. Kärnfulla kompositioner med stora öppna ytor som berör och framförda med skicklig spelteknik.

Slagverkaren Peter Danemo har satt ihop en ny spännande grupp och skriver följande:
"Jag och trumpetaren Staffan Svensson har en lång musikalisk historia tillsammans. Staffan har varit med i de flesta av mina projekt och grupper sedan 90-talet. Vi bestämde oss för att sätt ihop en liten grupp. För att få en så öppen klang som möjligt i musiken bestämde vi oss att inte ha något ackordinstrument med. Jag hade hört Malin Wättring på CD och tyckte mycket om hennes sätt att både skriva och spela och tänkte att hon skulle passa fint tillsammans med mig oss. Staffan nämnde basisten Magnus Bergström, jag lyssnade på honom och blev väldigt förtjust i hans stora klang och fina spel. Vi kommer att spela musik av mig och Malin. Korta kärnfulla kompositioner med stora öppna ytor är basen för vår musik.”

Staffan Svensson - trumpet
Malin Wättring - saxofon
Magnus Bergström - bas
Peter Danemo - trummor

Inkonst, tisdag 3o januari, insläpp kl 19, på scen kl 19.30
Pris: 150 kr, medl. Jazz i Malmö: 100 kr, studentpris: 70 kr. Gå 2 för 1 gäller vid förköp på denna konsert

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.