• Speltid: 45 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.teater23.se

Pici & Oso - Sista chansen!

Två figurer träffas av en slump. Pici som är den lilla och Oso som är den stora. De känner inte varandra, men båda vet vad det innebär och hur det känns att bli lämnad ensam i världen. Men just idag kommer Pici att hitta Osos mysiga koja. En koja som kommer att bli platsen för ett första möte och en massa nya lekar.

Teater 23 presenterar en sinnrik scenkonstupplevelse om att våga dela med sig av sin ensamhet. Föreställningen bjuder även in till en fantastiskt konstruerad lekvärld som väcker upptäckarglädjen hos den allra minsta publiken.

För 2-4 år.

På scen: Hanna Holmqvist & Björn Löfgren
Idé & regi: Iben West
Koreografi: Emma Ribbing
Scenografi: Evelina Johansson
Ljus: Iben West & Evelina Johansson
Musik: Sousou & Maher Cissoko
Konstruktion: Måns Ekander
Rekvisita: Désirée Holmberg
Marknadsföring & turné: Mario Castro Sepulveda
Produktion: Niclas Paulsson

Pressklipp:
"Pici & Oso är vacker och omsorgsfull minsting-teater. En drömsk poesi för små kroppar och stora hjärtan."
- Malena Forsare, Sydsvenskan 2015-10-03

"Att man då får uppleva en sådan kärleksfull föreställning med två skådespelare som nyansrikt gestaltar de två figurerna, en scenografi som glimrar av skaparlust, en lockande och dansant koreografi och dessutom bjuds att vara med i slutet gör att ett bättre första möte med teaterkonsten kan man inte få."
- Gunilla Wedding, Skånskan 2015-10-03

För mer information besök:
www.teater23.se

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.