• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Björn Gustafsson, Per Andersson, Emma Knyckare, Niklas Andersson, Evelyn Mok, Jennie Wiberg

Oslipat skär säsongsavslutning med Göteborgskalas

Oslipat skär avslutas med en oerhört speciellt och exklusivt Göteborgskalas. På detta sätt vill Oslipat slåss mot de fördomar det finns mot Göteborg som humorstad. Fem underbara komiker kommer att få dig att förstå att Göteborg är mer än krystade ordvitsar och ansträngt putslustiga revyer.

Björn Gustafsson har redan hunnit få Sverige att förstå att det finns en annan sida av Göteborgshumorn, och hann också med att orsaka något som kan liknas vid Beatles-hysteri på köpet.

Per Andersson är ny på standupscenen och uppträder för första gången på Oslipat. Men han är allt annat än oprövad som komiker. Man har kunnat se honom både i Parlamentet och i Grotesco.

Niklas Andersson är den jordnära komikern som på ett chosefritt sätt gör standup som är oerhört lätt att älska. Det är rakt, enkelt och fantastiskt roligt.

Emma Knyckare är ett framtidshopp som redan har börjat skörda framgångar på radion där hon har hörts som krönikör på Morgonpasset Helg. På Oslipat har man många gånger kunnat se hennes originella och underbart stolliga humor.

Evelyn Mok har gjort succé på SVT Play med serien Evelyns videodagbok. Intressant humor, som kan innehålla inslag av vemod.

Jennie Wiberg är en komiker med en härligt barsk utstrålning som levererar sin standup med ett fantastiskt målande språk. Det är alltid en stor upplevelse att se henne.

Föreställningslokal: Tangopalatset

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.