• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com

Oslipat med Simon Gärdenfors, Petrina Solange, Marcus Berggren m fl

Oslipat bjuder in till en kväll som är rätt larvig, om man jämför med mycket annat vuxenrelaterat.

Simon Gärdenfors är mannen som lever en tolvårings drömliv. Han jobbar bland annat som komiker, rappare och serietecknare. Och ändå hinner Simon med att med jämna mellanrum hitta på hyss som retar gallfeber på Vladimir Putin, SÄPO och andra tråkmånsar och nejsägare.

Petrina Solange är känd för att vara svensk mästare på charmig chockhumor. Med tiden har hon utvecklats till att ta sig an mer personliga ämnesval där moderna teman präglas av ett personligt tilltal och oväntade infall.

Marcus Berggren hörs i Tankesmedjan i P3. Han fick stor uppmärksamhet för sin krönika om Way out west i somras där alla som inte medvetet tränat bort sin känsla för humor kunde se den råa talangen. På standupscenen är Marcus en mustig berättare som skämmer bort publiken med perfekt roliga detaljer.

Ola Aurell är något så unikt som en genuint rolig vissångare. Texterna är ständigt briljant överraskande. Och Olas framförande är fullt av en perfekt inlevelse som alltid gifter sig med hans något timida framtoning.

Gästkonferencier: Johannes Finnlaugsson

Biljett garanterar inte sittplats. Kom i god tid!
Insläpp 19.00


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.