• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Anders Johansson, Carl Stanley, Simon Svensson

Oslipat med Anders Johansson, Carl Stanley, Simon Svensson m fl

Oslipat presenterar en kväll där oskuld och rå sexualitet möts. Om vi definierar rå sexualitet på ett oerhört brett sätt.

Anders Johansson är känd för att göra varm och fiffig humor. Han har en utstrålning som är befriande tryggt ödmjuk i en tid som verkar lida av komplex och självhävdelsebehov. Det är inte konstigt att Anders fick äran att ikläda sig den svenska folksjälens paradroll Stig Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan.

Carl Stanley har kommit som ett ungt stjärnskott och på mycket kort tid landade han en plats i Parlamentet i TV4. Det är fel att kalla Carl för ett framtidslöfte, för Carl är redan här! Allra bäst är han på standupscenen där han med perfekt igenkänningshumor bryter ny mark inom svensk humor.

Simon Svensson har länge varit en skarp satiriker, men de senaste åren har han nått nya höjder. Han har en humorhjärna som definierar verkligheten på ett sätt som får oss att se den med nya ögon. Alltid roligt och energifyllt.

Emma Hansson Löfgren är Malmökomiker med en bakgrund som improskådis och sketchkomiker. Hon gör avslappnad humor med hög skrattfaktor.

Konferencier: Marcus Johansson

Biljett garanterar inte sittplats. Kom i god tid!
Insläpp 19.00


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.