Only in sleep

Malmö akademiska kör

Vi faller till ro med ord, toner och tankar som kretsar kring natten och drömmen. Välkommen till ett poetiskt och klingande möte med Malmö akademiska kör när vi bjuder in till en a capellakonsert med musik som på olika tematiska sätt stannar upp vid drömmen, och den intrikata väv av tankar och uttryck som drömmen innebär. Vi utforskar hur drömmen har inspirerat olika kompositörer. En dröm kan också vara en plats där vi minns saker vi trott att vi glömt. Minns vi samma saker, minns vi varandra? Med musik av Ešenvalds, Rheinberger, Whitacre, Mellnäs och Vasks.

Vi ställer oss frågor som: vad får kultur kosta? Vem ska betala för kultur? Och hur mycket? På den här konserten får nu publiken själva får bestämma vad de vill betala för biljetten. I dörren får ni helt välja vilket pris ni vill betala, här på Kulturcentralen får ni några olika kategorier att välja mellan. Detta gör vi för att göra vår konsert tillgänglig för flera, och för att öppna upp en diskussion om tillgång och kostnader inom kulturen.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.