Sophia Josephson
  • Speltid: 180 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

Nordisk Panorama - Dokudag och medielek för familjer

Filmfestivalen Nordisk Panorama presenterar i stolt samarbete med Panora -Barnens Biograf och Doc Lounge Family en specialvisning av dokumentärfilm med medieworkshop och härligt mys med fika.

Programmet är särskilt anpassat för föräldrar och barn i den sk ”tweenie”-åldern. Eftermiddagen bjuder på kort- och dokumentärfilmer, regissörssamtal och egen medieworkshop där barn och vuxna får leka loss – tillsammans. Under medieworkshopen utforskar vi bl. a hur känslor kan förmedlas via bild, berättelser formas och gör egna kort- och dokumentärfilmer. Medtag surfplatta eller mobil med kamera. Ett mindre antal kommer att finnas för utlåning.

Se filmval och tema på dagen, mer information på www.nordiskpanorama.com och www.barnensscen.nu

Ålder: 9-13 år
Biljettpris: 60 kr per vuxen inkl. fika - fri entré för barn i vuxet sällskap.

BITA IHOP / PULL THROUGH
Astrid och hennes kompisar ingår i samma backhoppningslag. En dag händer det som alla fasar inför. Astrid står ensam på toppen och ser sin vän lämna backen i ambulans. Hon vill inte hoppa mer men hon måste övervinna sin rädsla för det finns bara en väg ner.
Sophia Josephson / Sverige / 2014 / dokumentär / 12 min

WEEKEND DAD / WEEKEND FAR
Supersmarta Sune tvingas åka på överlevnadsresa till Sverige med sin helgpappa. Far och son går vilse I de svenska skogarna och skiljs åt på den resa som skulle förena dem.
Johan Stahl Winthereik / Danmark, Sverige / 2013 / spelfilm / 26 min


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.