Musik i Äppelriket – Nightingale String Quartet

De danska näktergalarna återkommer till Kivik, denna gång med dansk och wiensk musik. Den hyllade danska stråkkvartetten avslutade den första säsongen av Musik i Äppelriket och får här inleda vårt tredje år.

Nightingale String Quartet är en av Nordens mest uppskattade stråkkvartetter. De har under senaste åren fokuserat på danska tonsättare i allmänhet, och Rued Langgaard i synnerhet. Resultatet är prisvinnande inspelningar av Langgaards stråkkvartetter. För att med ord beskriva essensen av kvartettens själ, säger de själva att de har en gemensam passion för den fantastiska repertoar som finns för stråkkvartetten. Lika stor är den passion och gemenskap de har sinsemellan, som musiker såväl som vänner.

Medverkande:
Gunvor Sihmoch Josefine Dalsgaard, violin, Marie Louise Broholt Jensen viola och Louisa Schwab cello

Begränsat antal biljetter finns att köpa på plats

 • Kommentar : Barn tom 19 år fritt inträde.
  Plats : Kiviks Kapell, Tittutvägen 21, Kivik
  Datum : onsdag 4 juli
  Tid : 18:00
  Priser :
  • Entré: 220 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.