• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.musikiappelriket.se
  • Artist / Medverkande: Berit Norbakken sopran, Mime Brinkmann barockcello & Jonas Nordberg teorb/luta

Musik i Äppelriket – Heroines of Love and Loss

Tyvärr måste vi meddela att Ruby Hughes, pga. sjukdom i familjen, inte kommer att kunna vara med i föreställningen som sopran. Hon ersätts istället av Berit Norbakken. Det sker ingen förändring i programmet.

Det går att besöka Berit Norbakkens hemsida för att lära mer om denna mycket duktiga sopransångerska. En länk till hemsidan finns att tillgå här:
https://beritsolset.com/

Med Heroines of love and loss undersöker det nya stjärnskottet på den tidiga musikens sånghimmel 1500- och 1600-talets hjärtesorg. Tragiskt och fullt av klagan eller upphöjt och som en utomjordisk spegling av våra känslor.

Ruby Hughes tillhör den nya generationen röster med fokus på den tidiga musiken. I detta program dras lyssnaren in i känslor kring kärlek och sorg som de upplevdes för mer än 400 år sedan. Tillsammans med Ruby Hughes kommer Mime Brinkmann och Jonas Nordberg på barockcello och luta. De är båda del av Nordeuropas toppskikt inom den tidiga musiken. Trion har spelat tillsammans under flera år, och även gjort en prisad cd-inspelning på Heroines of love and loss.

Begränsat antal biljetter finns att köpa på plats

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.