Kolonien feat Marcus Berg Manuela Nika och Lelo Nika jr
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.mixmusik.com

Kolonien feat. Marcus ”Markandeya” Berg + Manuela Nika & Lelo Nika jr.

Katapultkaravan

Kolonien blev 2013 utsedd till årets nykomling på Folk- och Världsmusikgalan. Sedan dess har de turnerat flitigt. Med folkmusiken i botten, låter de pop och reggae influera till ett eget sound.
Inte förvånande att de dyker upp med Marcus Berg, reggaebandet Kultirations sångare, som nu ger sig ut på en soloresa, unplugged. Tillsammans med Kolonien låter han musiken ta nya vägar, nyskrivet material och tolkningar av Markandeyas och Kultirations musik.
Vaka in Lucia med sköna vibbar.

Manuela Nika och Lelo Nika jr är två unga Malmömusiker tillhörande en stor musikerfamilj, son och dotter till ackordeonisten och multimusikern Lelo Nika. Manuela Nika, som för ett par år sedan avslutade sin musikerutbildning Musikhögskolan i Malmö, har under hösten varit aktuell som musiker på Moomsteatern, Ringaren i Notre Dame. Lelo jr blev en av 2012 års stipendiater till Högströmsstipendiet och blev utsedd att representera Sverige som deltagare i världsmästerskapet i accordeon, Coupe Mondiale i Spoleto, Italien 2012.

Manuela och Lelo jr spelar musik med rötter I traditionell och ny musik från Serbien och Rumänien.

Arrangör: Mix Musik & Ventus


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.