• Speltid: 180 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.kryddorfrånrosengård.se

Kryddvandring i Rosengård

Upptäck det goda i Rosengård! Följ med på en tre timmar härlig kryddvandring i stadsdelen Rosengård! Smaka på färska örter och kryddor och botanisera i koloniområdet. Njut av läcker mat som manaísh, fattouch och baba ghanoush.

Följ med på en tre timmar härlig kryddvandring i Malmös grönskande stadsdel Rosengård. Smaka och dofta orientens kryddor, botanisera i Rosengårds koloniområden och få annorlunda smak- upplevelser från hela världen.
Du guidas av en matambassadör som visar det bästa från sin stadsdel. Njut av ett grönskande Rosengård och besök platser som bokalerna, Zlatan court, koloniområden och Drömmarnas hus med mera.
Vandringen bjuder på en hel del smakprover som bland annat persiljesallad med sumak, baba ghanouj, manaísh, ayran, te, fattayer plus lite till. Du får även med sig en påse med olika sorters färska kryddor från koloniområdet.

Vi vandrar oavsett väder och vind så klä dig därefter. Parkeringsmöjligheter finns på City Gross med parkeringsskiva. För dig som tar bussen så är det buss nr 5 och 34 som har hållplats vid Rosengård centrum.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.