• Speltid: 75 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.kulturbolaget.se

Jens Lekman - Solo

I våras släppte Jens Lekman sitt fjärde fullängdsalbum och gjorde en fullknökad spelning på KB. Nu är den Göteborgske indiefavoriten aktuell med en solokonsert på Palladium den 25 november!

Jens Lekman har genom åren överbevisat oss på att han är en artist värd att vänta på. En internationell angelägenhet som med hela sin låtskatt – såväl det nya som det gamla – alltid bjuder in till en musikalisk fest.

Han slog igenom med debutalbumet “When I Said I Wanted To Be Your Dog” 2004, och blev omedelbart en av Sveriges mest älskade indieartister, samtidigt som han hyllades världen över. Sedan dess har Lekman fått otaliga utmärkelser och lysande recensioner, samtidigt som han etablerat sig som en av landets starkaste och mest pålitliga trubadurer, med magiska låtar där hans unika berättarstil och texter möter finurliga melodier.

Det här kommer garanterat bli en av höstens finaste konsertupplevelser! Vi ses på Palladium i november.

Välkommen på konsert till Palladium
Serveringen öppnar klockan 19:00.
I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfritt alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor.
Se gärna länk för mer info samt förbeställning: http://www.palladium.nu/servering-bar
Palladium tar gärna emot kort i serveringen, men tänk på att garderoben endast tar kontanter, garderobsavgiften är 20 kr
Konserten startar klockan 20:00

Åldersgräns: Fri ålder
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Biljetterna säljs via Eventims Kundservice 0771-130 150

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.