• Kategori:
  • Hemsida: http://www.inkonst.com/intonal/

INTONAL

EXPERIMENTELL MUSIKFESTIVAL AV INKONST, UNSOUND & CTM 24–26 april i Malmö

Sista helgen i april blir det festival på Inkonst då de internationella festivaljättarna för experimentell musik och konst, CTM (Berlin) och Unsound (Krakow) gästar vår stad. Vi har även bjudit in legendariska Elektronmusikstudion (EMS) från Stockholm och Inter Arts Center (Malmö) i samarbetet. Programmet är nu helt klart och vi kan lova att det blir av absolut världsklass. Bokningarna sträcker sig från abstraktion och ljudexperiment till inspirerande ny elektronisk dansmusik.

Under namnet Gram[m]ofon bjuder vi även in till flera artistsamtal. Journalisten Mats Almegård bjuder in artister som tar med sina favoritskivor. Sedan lyssnas det och diskuteras. Det blir ett samtal på scen kring musiken på skivspelaren och vad den säger om den person som valt musiken.

Slutligen är vi väldigt stolta över att kunna presentera den nordiska premiären av installationen “Ephemera”, ett verk sammanbringar doft och ljud på nya sätt.

Arrangemanget är ett samarbete mellan Inkonst, CTM, Unsound, EMS, IAC, Goethe-Institut, Polska institutet och Kontra-Musik. Projektet genomförs med stöd från Kulturrådet, Kultur Skåne, Malmö stad, SHAPE och Music Board Berlin.

Under festivalhelgen samarbetar vi även med Sorgenfri kultur, där vi huserar våra nattliga aktiviteter. Endast gäster med festivalpass har tillträde till dessa arrangemang. Det finns även endagsbiljetter till fredag och lördagen som bara gäller på Inkonst och IAC.

Artister:
Pole & MFO
Frank Bretschneider & Pierce Warnecke ”SINN + FORM”
Hypnobeat
Porn Sword Tobacco & SVN
The Durian Brothers
Vinyl Terror & Horror
Klara Lewis
Rashad Becker
We Will Fail
Zamilska
Lumisokea
COH & Tina Frank
RSS B0ys
Marcus Schmickler
Mats Lindström
Frederikke Hoffmeier aka Puce Mary
BNNT
KABLAM
Lotic
Daniel Araya
Fjäder
Daniel Skoglund
Acousmatic for the People

Övrigt:
Ephemera (installation)
Discussion panel with Mathias Holmberg (samtal)
Gram[m]ofon (samtal)
Finn of Tomland & Kliin (DJ)
Third (DJ)
Prins Emanuel (DJ)

Läs mer om artister och programmet på www.intonalfestival.com

Datum: fredag 24–söndag 26 april

Scener: Inkonst, IAC och Sorgenfri Kultur

Biljetter: Festivalpass - 320 SEK. Endagsbiljetter för fredag/lördag 170 SEK.

Ålder: 18 år. Barn är välkomna i målsmans sällskap.

OSA: Du som köpt, eller kommer att köpa biljett till Intonal - glöm inte att anmäla din närvaro på intonalfestival.com/rsvp Detta är till för att alla ska kunna njuta av festivalen till fullo, med allt vad det innebär, och därför är det viktigt att du skriver upp dig på listan.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.