• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

JUL MED FRANSKA TRION Support: Madeleine Frey

Julen är ingen jul utan Franska Trion! Denna göteborgska jazz-rock-någonting konstellation har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar likväl för sina explosiva liveframträdanden. I Göteborg har den årliga julkonserten med bandet blivit mer en regel än ett undantag och nu är det äntligen Malmös tur att få bli del av denna höjdpunkt!

I skenet av julgransljuset spelar Franska Trion dels låtar från sin kommande platta som släpps under hösten men naturligtvis också några sånger från sin klassiska julskiva ”Våra mest älskade julsånger”. Som om inte detta vore nog kommer tomten på besök och delar ut klappar och en och annan överraskning lär äga rum. Så med andra ord - boka in julafton redan den 6 - 7 dec och fira jul med Franska Trion!

Support: Madeleine Frey
I artisten Madeleine Freys melankoliska värld bränner känslorna under huden och känslorna är den största grunden i hennes musik och skapandeprocess. Debut EP:n “Leave My Heart Outside” utgår från popens grunder där hennes förkärlek till de typiska starka melodierna inom genren får ta plats. Hon beskriver sin musik med begreppet “nordiskt sound” med inslag av genrerna r & b, soul och klassiskt, och menar att musiken låter "pampigt och samtidigt enkelt - med uttryck av en mörkare karaktär".
Efter flertalet spelningar i Sverige (Malmöfestivalen, Café De Luxe, Victoriateatern, Grand Öl och Mat m.m.) kommer artisten tillbaka till Victoriateatern som DUO, med David Johannesson på gitarr, och bjuder på mer avskalade versioner på låtarna. Hennes förhoppning är att väcka eftertanke hos lyssnaren om sin omvärld, se individerna som är i den och våga öppna sig för det som kan kännas främmande, nytt och kanske även lite obehagligt.
Vad lever vi i för värld? Hur vill vi att den ska se ut? Hur kan vi hjälpas åt? Det är stora frågor, och dessa är hennes drivande kraft i vad hon vill väcka för känslor hos publiken.

Konserten arrangeras i samarbete med Kulturbolaget.

Picknickföreställning

Pris: Salong 340:- och Balkong 300:-
Salong Student/Pensionär 300:- (obs! begränsat antal) och Balkong Student/Pensionär 260:- (obs! begränsat antal) (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.