• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

Callamilo och Nattens Port - Teater JaLaDa

Har du någon gång önskat att något i ditt liv skulle vara annorlunda?

Om tre barn som inte är tillfreds med sig själva. Den ena önskar sig en annan pappa, den andra önskar byta kropp med sin syster och den tredje har fastnat på fosterhemmet och behöver hjälp. Med hjälp av en magisk penna blir deras önskningar uppfyllda.

Men vad händer efter det? Blir man lyckligare med en pappa som arbetar än med en som ständigt söker jobb och som inte kan språket? Går drömmen om att få hålla på med cheerleading i uppfyllelse för att man blir tjej?

Produktionen är en del av projektet ”Flerspråkiga barns delaktighet i scenkonst”, där elever i åk 5 och 6 från Videdalsskolan i Malmö är med i alla delar av processen genom att ta fram föreställningsidé, tema, formspråk, scenografimodeller m.m.

Teaterföreställning för ålder: 10 - 12 år

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.